de Hanze 2, 6049 HZ Herten
09.00 uur - 17:00 uur

Over Sediaverde B.V.

Dit is de officiële website van Sediaverde® Professional Seating. U kunt hier onze gecertificeerde producten bekijken. Als gerespecteerd dealer kunt u via uw inlog bestellen. Bent u geen dealer maar wel geïnteresseerd? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Sediaverde B.V. is een groothandel / importeur in kantoorstoelen en is in 2017 opgericht met als doel een totaalleverancier te worden in zitmeubilair binnen de Nederlandse en Europese kantoormeubelmarkt. Het bedrijf levert uitsluitend en alleen aan wedeverkopers van kantoormeubelen.

De start van het bedrijf is begonnen in Kerkrade. Hier zijn we begonnen met een opslagcapaciteit van 1500 m2. Bij de start van het bedrijf hadden we een beperkt assortiment aan bureau- en vergaderstoelen. Door de toenemende vraag naar andere producten is ons assortiment steeds verder uitgebreid.

In 2023 kende het bedrijf haar eerste verhuizing, op de locatie waar het allemaal begon kwam al snel ruimte tekort. Sinds begin 2023 werken we vanuit onze huidige locatie (gevestigd in Herten) met een magazijn van ongeveer 3.000 m2 en een showroom / kantoor van ongeveer 1000 m2.

Sediaverde levert aan dealers welke gevestigd zijn door heel Europa. Het besteedt hierbij voornamelijk aandacht aan het hanteren van scherpe prijzen, korte levertijden, het waarborgen van goede kwaliteit, het bieden van uitgebreide service en zeker niet te vergeten het leveren van duurzame producten.

Waarom kiezen voor Sediaverde?

Super snelle levering

Al onze voorraadproducten worden doorgaans binnen 24 - 72 uur geleverd aan uw magazijn of rechtstreeks aan uw klant.

5 jaar garantie

Op de meeste producten zit een full service garantie van 5 jaar. Dit betekent dat wij garant staan voor de problemen die wij geleverd hebben aan u of aan uw klanten.

Whitelabel levering

Al onze producten worden geleverd zonder een label van Sediaverde. Dit betekent dat u een eigen merk kunt voeren.

Onze Missie

Is kwaliteit, ergonomie en design samen te brengen. Van idee tot ontwerp tot productie, van magazijn tot klant met die persoonlijke touch! Het moderne werken op kantoor of thuis met professional seating van Sediaverde mag je stoel of zit hulp gezien worden.

Onze visie

Met een passie voor kantoormeubelen en design waarbij de uitdaging is om in deze tijd een juiste zit of sta houding te ondersteunen tijdens de zovele uren die wij doorbrengen op een kantoor, aan een bureau. Flexibel werken, dynamisch en ergonomisch van hoge kwaliteit, gecertificeerd maar wel in een modern jasje.

Sediaverde - Professional Seating

Producten

Bekijk onze ergonomische, dynamische en gecertificeerde producten.

Verkooppunten

Op zoek naar een Sediaverde dealer? Neem contact op met één van onze adviseurs en zij zullen u in contact brengen met de dichtstbijzijnde dealer.

Dealer worden

Wilt u graag DEALER worden van Sediaverde Professional Seating? Neem dan vrijblijvend contact op +31 (0) 475 543 559 of vraag direct een account aan.

Neem contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand contact formulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0) 475 543 559.


  Over Sediaverde B.V.

  Uw groothandel voor professional seating gecertificeerde ergonomische zit en sta hulpen voor gezond werken en flexibele werkplekken.

  Contactgegevens

  de Hanze 2
  6049 HZ Herten
  Limburg, Nederland.

  T: +31 (0) 475 543 559
  E: [email protected]

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks